изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:27 EEST
"Стани богат" се завръща в ефира на Нова телевизия, промени в излъчването на "Господари на ефира"    
Новини  София. Световноизвестното шоу “Стани богат” се завръща в ефира на Нова телевизия от тази събота, 23 октомври, съобщиха от пресцентъра на НТВ.

Предаването, вече с продължителност от 30 минути, ще се излъчва всяка събота и неделя от 20.00 часа веднага след централната емисия “Календар” и преди шоуто Биг Брадър. Нови участници, нови въпроси, 100 000 лв. и Ники Кънчев, който вече очаква своя първи гост на “стола на богатството”.
Новото в играта – всеки един от участниците в шоуто Биг Брадър, който бъде елиминиран след зрителското гласуване ще бъде гост в “Стани богат”.
“Многобройните писма и обаждания с молба да върнем “Стани богат” в програмната схема на Нова ни показаха колко всъщност липсва играта на зрителите на нашата медиа. И тъй като ние следваме максимата да не правим промени в отбор, който печели, “Стани богат” отново ще се появи в нашия ефир. Играта ще се излъчва само в събота и неделя, тъй като Ники Кънчев и целият екип са заети и с проекта Биг Брадър” – коментира промените новият изпълнителен директор на медиата Павел Станчев.
Промени ще настъпят и при предаването “Господари на ефира”, което досега се излъчваше всяка делнична вечер. От 1 ноември то ще бъде в ефира на Нова от вторник до петък, тъй като всеки понеделник от 20.00 часа зрителите на медиата ще могат да следят заедно с Ники Кънчев на живо от студиото на Биг Брадър резултатите от гласуванията и да разберат, кой от участниците в шоуто ще отпадне.
Почитателите на шоуто за гафове няма да останат ощетени, тъй като всяка неделя от 18.30 часа в ефира на Нова ще могат да се насладят на най-доброто от “Господари на ефира”.
http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

"Стани богат" се завръща в ефира на Нова телевизия, промени в излъчването на "Господари на ефира" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди