изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:53 EEST
Сладка победа за "Албена' 97"    
СпортВ мач от XII -я кръг на Североизточната "В" футболна група съставът на "Албена' 97" /Оброчище/ се наложи на свой терен над коравия тим на "Черноломец" /Попово/ с 2:1.

В мач от XII -я кръг на Североизточната "В" футболна група съставът на "Албена' 97" /Оброчище/ се наложи на свой терен над коравия тим на "Черноломец" /Попово/ с 2:1. През първото полувреме възпитаниците на треньора Васил Великов бяха безспорно по-добрият отбор на терена, но грешки в завършващата фаза на атаката им попречиха да открият резултата. И след почивката домакините имаха инициативата, но шансът не бе на тяхна страна. И докато те се надпреварваха да пропускат положенията си, гостите се възползваха от неразчетени действия в отбраната им и в 65-та мин. вкараха гол - 0:1. Футболистите на "Албена' 97" се хвърлиха в атака и след пет минути изравниха чрез Стефан Коев. Головите положения пред вратата на "Черноломец" се редяха едно след друго, но шансът отново бе на страната на гостите - след удари на Веселин Живков и Дамян Велков топката срещна гредите. В крайна сметка домакините стигнаха до победата с гол на Д. Велков в 86-та минута. След срещата В. Великов сподели :"Това беше един от най-трудните ни мачове от началото на първенството." В следващия кръг "Албена' 97" гостува на "Левски" /Главиница/.   
 


Сходни връзки

Сладка победа за "Албена' 97" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди