изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:16 EEST
ПАРИТЕ ЗА РЕМОНТ НА ПЪТЯ ДО ЖИТНИЦА НЕ СТИГНАХА... ДО ЖИТНИЦА    
ОбществоСредствата, които бяха отпуснати за ремонт на пътя от Добрич до Житница, не са били достатъчни, за да бъдат запълнени дупките до самото село, съобщи за НДТ кметът му Георги Василев.

Както вестникът ни писа, в края на миналия месец жителите на селата от Житнишкия район излязоха но протест заради лошото състояние на отсечката Добрич-Балик. Тогава управителят на Областното пътно управление Атанас Сърбов заяви, че са осигурени средства за ремонт от Добрич до Житница. Те обаче са стигнали за закърпване до центъра на с. Лясково. Според Г. Василев, за отсечката между Лясково и Житница, която е около 5 километра, са нужни още около 200 000 лева. Кметът изрази песимизма си по отношение на осигуряване на пари и за ремонт от Житница до Пчелник, според него това е “бита кауза”.

Във връзка с изпратени протестни писма до министър-председателя Симеон Сакскобургготски и председателя на Народното събрание Огнян Герджиков, Инициативният комитет за провеждането на протеста е получил отговор от Министерството на регионалното развитие и благоустройството, каза кметският наместник на Пчелник Женя Александрова. В него пишело, че ремонтът на пътя до Балик ще бъде включен в програмата за текущи ремонти за 2005 г. на изпълнителна агенция “Пътища”.

 


Сходни връзки

ПАРИТЕ ЗА РЕМОНТ НА ПЪТЯ ДО ЖИТНИЦА НЕ СТИГНАХА... ДО ЖИТНИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.24 секунди