изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 11:02 EEST
ПРИ КАТАСТРОФА В ДОБРИЧ ЗАГИНА ВОДАЧ НА БМВ    
Новини БЮЛЕТИН НА МВР: Вчера около 17.10 ч. в гр. Добрич, по бул. „25 септември”, в посока към бул. „Трети март”, 53-годишният шофьор на лек автомобил „БМВ” губи контрол над автомобила и се блъска в електрически стълб.

Мъжът е починал на място. По първоначални данни причината вероятно е внезапно влошено здравословно състояние. Трупът е изпратен за аутопсия в болницата в Добрич. Продължава работата по изясняване причините за произшествието. РДВР-СОФИЯ. Снощи около 19.40 ч. на ул. Роса в гр. Ихтиман започнал скандал между два ромски рода. Участници и от двете страни се замеряли със стъклени бутилки. На местопроизшествието веднага са пристигнали дежурните автопатрули, както и допълнително изпратени полицейски служители. Те установили, че в инцидента са участвали около 150 души. Полицаите успели да предотвратят прерастването на конфликта в масово сбиване. Установени са и лицата, предизвикали инцидента. Това са 53-годишният И.А. от Ихтиман и 48-годишният му съгражданин Г.А. Те имали стара вражда със С.А. /35 г./ също от Ихтиман. Двамата пострадали инициатори на скандала са настанени в болницата в Ихтиман, без опасност за живота, под наблюдение. Други осем души от участниците в скандала са били с леки наранявания, но след оказана медицинска помощ са освободени. Работата за изясняването на случая продължава. КЪРДЖАЛИ. По време на лов в землището на село Ридино, община Джебел – местността „Балкана”, вчера, 50-годишният Д.Д. от с. Устрен е прострелял с ловната си пушка 22 –годишния Н.Н. от с. Жълъдовдо. Пострадалият е настанен в кърджалийската болница, без опасност за живота. Продължава работата по случая. ПТП. РУСЕ. Вчера към 17.40 ч. на пътя Русе- Велико Търново, на около 8.5 км от Русе, товарен автомобил „Рено”, шофиран от 35-годишен турски гражданин се блъска в насрещно движещия се мотоциклет „Сузуки 750”, управляван от 27 годишен мъж. Мотоциклетистът е починал на място. Полицията продължава работата по разследването причините за произшествието.
 


Сходни връзки

ПРИ КАТАСТРОФА В ДОБРИЧ ЗАГИНА ВОДАЧ НА БМВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.31 секунди