изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:34 EEST
30 ГОДИНИ ОТБЕЛЯЗВА ДЕТСКА ГРАДИНА "РАДОСТ"    
НовиниС поредица от инициативи ще бъде отбелязана 30-годишнината от създаването на целодневна детска градина №20 "Радост" в Добрич, съобщи за НДТ директорът Валентина Господинова. Детското заведение отваря врати на 6 ноември 1974 година.

Първата проява е на 5 ноември -  тържествен педагогически съвет, на който са поканени да присъстват и бивши директори, учители, помощник-възпитатели и въобще хора, свързани с детската градина през годините. Педагогическият съвет ще започне с водосвет, В. Господинова ще направи тържествено обръщение към присъстващите. Поздрав ще отправят и талантливи малчугани от детската градина. Педагогическият съвет ще завърши с коктейл. Следващата проява е Благотворителна вечер, която ще се проведе на 26 ноември в ресторанта на хотел "България". Поканени са да присъстват родителите на децата. Предвидени са благотворителен търг, томбола, забавления, както и базар, на който ще бъдат предложени предмети, изработени от малчуганите в градината. Набраните средства по време на Благотворителната вечер ще бъдат изразходвани за подобряване на интериора в детското заведение. Мероприятията, свързани с честването на годишнината, ще продължат през цялата учебна година и ще приключат с тържествен концерт, който ще е през май 2005 г.
ЦДГ "Радост" посреща годишнината си обновена, с пребоядисани занимални, нови пердета, разказа В. Господинова. Това е възможно благодарение на родителите на децата, които са дарили средства, според възможностите си и са се включили в дейностите. "Искам предварително да благодаря на всички родители, които помогнаха да освежим детската градина""- бяха думите на директорката.
 


Сходни връзки

30 ГОДИНИ ОТБЕЛЯЗВА ДЕТСКА ГРАДИНА "РАДОСТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.32 секунди