изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-10 @ 20:05 EEST
СЪВЕТЪТ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО ОДОБРИ ВСИЧКИ ПРОЕКТИ    
Обществопо националната програма "От социални помощи към осигуряване на заетост"

Всички 19 проекта, с които работодатели от общините Добрич, Добричка и Крушари кандидатстват за наемане на работа на социално слаби по националната програма "От социални помощи към осигуряване на заетост", са одобрени на вчерашното заседание на Съвета за сътрудничество към дирекция "Бюро по труда" в Добрич. "Проектите са съгласувани с местните приоритети" коментира за НДТ директорът на дирекцията Васил Сивков. Предстои проектите да бъдат представени в дирекция "Регионална служба по заетостта" във Варна и Регионалния офис по изпълнение на програмата и след като бъдат одобрени и от Комисията по заетост към Областния съвет за регионално развитие, да бъдат изпратени в Агенцията по заетостта на МТСП.

До 8 ноември в ДБТ в Добрич се приемат документите на работодатели, които желаят да назначат безработни на преференциални работни места, припомни В. Сивков. Дирекцията разполага с около 14 900 лева. Ако няма достатъчно желаещи работодатели, ще бъдат обявени нови процедури, за да могат средствата да бъдат усвоени до края на годината, обясни директорът на ДБТ.

 


Сходни връзки

СЪВЕТЪТ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО ОДОБРИ ВСИЧКИ ПРОЕКТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди