изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:18 EEST
Светослав Недев и Димитър Пламенов тренират на облекчен режим    
СпортПървенството на мъжката "А" хандбална група е прекъснато поради участието на варненския "Локомотив - Надин" в европейските клубни турнири.

Първенството на мъжката "А" хандбална група е прекъснато поради участието на варненския "Локомотив - Надин" в европейските клубни турнири. Ръководството на "Добруджа" обаче реши да не търси засега съперник за контрола, тъй като доста от състезателите са с травми и им е нужно време, за да се възстановят и отново да участват пълноценно в тренировъчния процес. Най-тежко е състоянието на опитния Илиян Илиев. Капитанът на "жълто-зелените" е с гипсиран крак и по всяка вероятност ще пропусне двубоите на добруджанци до края на есенния полусезон. Юношеският национал Светослав Недев и Димитър Пламенов, които също лекуват контузии, вече участват в заниманията на отбора, но тренират на облекчен режим. Президентът на клуба Георги Андреев, който е и старши-треньор на мъжкия състав, очаква , че двамата ще са готови за игра за следващия кръг от първенството, когато "Добруджа" гостува на столичния "Железничар". 
 


Сходни връзки

Светослав Недев и Димитър Пламенов тренират на облекчен режим | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди