изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:18 EEST
ПОЛИЦИЯТА ХВАНА НЕВРЪСТНИ АПАШИ НА ПОКРИВА НА 17-ЕТАЖЕН БЛОК    
Ред и сигурност

Момчетата искали да откраднат тежък метален капак. За да не го мъкнат надолу, го хвърлили от покрива и без малко да убият човек



Две непълнолетни момчета са задържани от полицията на покрива на единия от 17-етажните блокове по бул. "Русия", съобщиха от РДВР вчера. Хлапетата са хванати около 13 ч. на 6 ноември, след като граждани подали сигнал, че на покрива се случва нещо нередно. Хора, живеещи в блока, се усетили, след като на земята се сгромолясал тежък метален капак - в непосредствена близост до двама възрастни мъже и без малко да убие единия. Те извикали полицията и на мястото веднага пристигнали полицейски автопатрули на Първо РПУ. След задържането на невръстните апаши се оказало, че те се опитвали да откраднат различни метални изделия от покрива на жилищния блок. За да не мъкнат надолу изключително тежкия метален капак, го хвърлили от 17-етажната сграда.

Задържаните момчета са на 14 и 17 години. Те са задържани около 13 ч. от полицейски автопатрули на Първо РПУ. След пристигането на полицията е задържано и още едно момче - на 16 години. Тийнейджърът е заподозрян в съучастие, но успял да избяга преди пристигането на полицията. От тримата само той е известен на органите на реда. Регистриран е в Детската педагогическа стая. Служители на Първо РПУ продължават изясняването на случая. След приключването му материалите ще бъдат предадени в Районната прокуратура в Добрич.

Запознати коментираха, че невръстните апаши не живеят в този блок. Вероятно са знаели, че от покрива могат да откраднат различни метални изделия и да ги предадат на вторични суровини.

 


Сходни връзки

ПОЛИЦИЯТА ХВАНА НЕВРЪСТНИ АПАШИ НА ПОКРИВА НА 17-ЕТАЖЕН БЛОК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди