изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 02:56 EEST
Убиха полицай, свидетел на кървава разправа в кафене    
Новини31-годишният Веселин Михайлов, наскоро повишен в чин лейтенант, е убит тази нощ в столичния кв."Люлин"

Това съобщи Агенция "Фокус", като се позова на източници от МВР. Работата по разследването на случая продължава. В момента се издирват съпричастни към инцидента. Веселин Михайлов е починал след нараняване с нож тази нощ в заведение в кв."Люлин". В кафенето, в което се е намирал, е избухнала свада между посетители. На излизане от заведението при неизяснени за момента обстоятелства той е бил наръган, вследствие на което е починал.

Полицаят не е бил на работа и не се е намесвал в избухналия конфликт.
Полицаят сам е успял да подаде сигнала на тел. 166 за инцидента в кафе-аперитив “Славия”, съобщи МВР.
Предстои да се установят причините за скандала, довели до убийството на полицая. Няма задържан извършител на престъпление.

Припомняме, че неотдавна полицай бе убит при бандитска вендета. На 31 август е убит Асен Петров – Шаки, заподозрян за убийството на Филип Найденов – Фатик. При стрелбата срещу Шаки, смъртоносно е прострелян и главен сержант Кирил Живков. Трима души от бандата на Шаки са ранени. Инцидентът стана в букмейкърски пункт в квартал “Княжево”, малко преди полунощ същия ден. Стрелбата е открита от двама маскирани, които все още се издирват. Около час преди полунощ те нахлуват в букмейкърския пункт на ул. “Буря” в “Княжево”.

Целта им е тарторът на бандата Шаки. При стрелбата в пункта се е намирал и главен сержант Кирил Живков, на 30 години, от 6-то РПУ. Той е влязъл, за да си пусне фиш. Полицаят е прострелян и умира на място. Асен Петров – Шаки е ранен в главата. Той умира във Военна болница.
Преди месец бе арестуван хърватинът Иван Мозе по обвинение, че е участвал в убийството на полицая Кирил Живков и криминално проявения Асен Петров-Шаки.

http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

Убиха полицай, свидетел на кървава разправа в кафене | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди