изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:52 EEST
ПЛАН ЗА РАБОТА ПРИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ УТВЪРДИХА В ОБЩИНА ДОБРИЧКА    
ОбществоПлан за работа на община Добричка при зимни условия бе утвърден на заседание на Постоянната комисия за защита на населението при бедствия, аварии и катастрофи, съобщи за НДТ секретарят на общината Тошко Петков.

Членовете на комисията са били запознати със заповед на председателя й - кмета Петко Петков, за работата на общината при зимни условия 2004-2005. Присъстващите представители на различни институции - полиция, пожарна, ВиК, "Електроразпределение" и др., са докладвали за готовността си за работа при тежки условия. От РС "Пожарна и аварийна безопасност" са съобщили, че в общината са извършени проверки на обектите, пожарните автомобили са в готовност, осъществени са всички мероприятия по противопожарната охрана. Извършени били и всички мероприятия по енергопреносните мрежи от служители на "Електроразпределение", към края си били отстраняването на течовете и профилактиката на трафопостовете. От Областно пътно управление са докладвали, че ремонтите по републиканската пътна мрежа са приключили, с изключение полагане на маркировките, оформянето на банкетите и високите заслони на места, където евентуално би имало навявания. Автомобилният парк на "Пътнически превози" - фирмата, която обслужва най-много маршрути в община Добричка, също бил готов за работа при зимни условия. Същото са декларирали и представителите на полицията, "Далекосъобщения" и "ВиК".

По-трудните маршрути, където биха възникнали проблеми, в община Добричка са: Добрич-Житница, Добрич-Владимирово-Бенковски, Добрич-Владимирово- Вратарите и др.

 


Сходни връзки

ПЛАН ЗА РАБОТА ПРИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ УТВЪРДИХА В ОБЩИНА ДОБРИЧКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди