изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:55 EEST
ЛИСТАТА НА БСП ЗА ДЕПУТАТИ ЩЯЛА ДА Е ЯСНА ДО НОВА ГОДИНА    
ПолитикаНай-късно до края на тази година Областният съвет на БСП ще трябва да извърши подреждането на листата на кандидатите за народни представители и да я изпрати за одобрение на Висшия съвет, съобщи на пресконференция в Добрич местния лидер Ясен Пенчев.

 Тази седмица на заседание на общинския съвет на левицата ще се определи механизмът, по който ще се подреждат кандидат-депутатите. До 2 декември на местно ниво ще бъде подредена листата и изпратена на Областния съвет, който пък си е поставил задача да бъде готов с подреждането до 20 декември.

Ясен Пенчев отново заяви, че трябва да се водят разговори за бъдещето на футбола. "Като, че ли има страх да се работи по този въпрос. Не смятам, че от наболелите въпроси с ПФК "Добруджа" АД може да се извлекат политически дивиденти. Трябва да бъдат разрешени проблемите на футбола, ако искаме дружеството да съществува. В противен случай може да се стигне до съдебни дела", каза Пенчев. Той потвърди, че има желание и воля за съвместна работа отстрана на мажоритарния собственик на АД-то Величко Найденов. "Ще бъде изготвена стратегия за развитието на футбола в Добрич и този план трябва да влезе и като елемент в тематичната сесия на ОбС през декември", добави Пенчев.

Пред журналистите той каза още, че може облигационният заем да бъде използван за предизборни цели и с парите от него да започнат да се асфалтират улиците преди изборите. НДТ

 


Сходни връзки

ЛИСТАТА НА БСП ЗА ДЕПУТАТИ ЩЯЛА ДА Е ЯСНА ДО НОВА ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди