изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:37 EEST
ТАКЪВ ВЕСТНИК ИМА, ГОСПОДИН БЕШКОВ!    
Общество    Във вчерашния си брой дълбоко уважаваният от мен вестник “Нова добруджанска трибуна” публикува материал за предложението на Любен Бешков да се преименуват двата областни всекидневника. Какви предложения ще прави той си е лично негова работа. Бих искал само да го осведомя, че вестник “Добруджански глас” се издава в Генерал Тошево в продължение вече на близо 15 години.

Някога издаваният вестник “Ленински зов” бе преименуван след широко допитване до гражданите на Община Генерал Тошево. Те, а не аз и предишният главен редактор Георги Балабанов, взехме решението “Ленински зов” да се казва “Добруджански глас”. Обществеността и Общинският съвет оцениха заслугите на Любен Станчев, който е роден в нашата община, и казаха тежката си дума – “Добруджански глас” да излиза в Генерал Тошево. Общинският вестник на Генерал Тошево и занапред ще излиза с това име, колкото и да му се искат на г-н Бешков някакви причудливи преименувания.

    А ако се оправдае, че не е знаел за този неоспорим факт, няма да му повярвам. Нали, г-н Бешков, с Атанас Пеев сте приятели. Нима не знаете в кой вестник работеше той до пенсионирането си?!

                                                                       Дяко ДЯКОВ, главен редактор на в. “Добруджански глас”

 


Сходни връзки

ТАКЪВ ВЕСТНИК ИМА, ГОСПОДИН БЕШКОВ! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди