изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:51 EEST
54-ГОДИШЕН МЪЖ СЕ САМОЗАПАЛИ?    
Ред и сигурност

Янко Енчев Янков е с повече от 90 процента изгаряния по цялото тяло. Транспортиран е в Клиниката по термична травма във Варна. Има сериозна опасност за живота му



Лекарите се борят за живота на 54-годишния Янко Енчев Янков след пожар в дома му по ул. "Богдан" в Добрич. Сигналът е получен в Регионалното звено "Пожарна и аварийна безопасност" в 8.55 ч. вчера. Според официалната информация от полицията, сигналът бил в една от стаите на къщата. Потушен е от служители на Първа РС "ПАБ". След това в стаята огнеборците открили мъжа. Той е получил 90 процента изгаряния по тялото, което е 2-4 степен. Веднага е откаран в добричката болница. Съществува реална опасност за живота му. Пламъците са нанесли материални щети по обзавеждането на стаята. Причините за пожара се изясняват.

От лекари НДТ научи, че веднага след приемането на Янко Янков в Центъра за спешна медицинска помощ в Добрич е взето решение за транспортирането му във Военна болница във Варна. Там мъжът е настанен в Клиниката по термична травма, където има специални условия да се лекуват само изгаряния. Запознати коментираха, че над 60 процента изгаряния вече съществува реална опасност за живота на човек.

Вчера екип на НДТ посети мястото, където е станал пожара. Там намерихме роднини на 54-годишния мъж, но те категорично отказаха да говорят по случая. От свои източници разбрахме, че Янко Янков живеел на село, а в тази къща живеела жена му. Вчера сутринта били заедно и вероятно трагедията се е разиграла след битов скандал. По неофициална информация, мъжът се е полял с горивна течност и след това се е подпалил. От началника на РЗ "Пожарна и аварийна безопасност" полк. Димчо Симеонов научихме, че се работи по няколко версии за възникването на пожара.

По непотвърдени данни, вчера възрастна жена от с. Паскалево също се е самозапалила. Тя обаче не била с такава степен на изгаряния.

 


Сходни връзки

54-ГОДИШЕН МЪЖ СЕ САМОЗАПАЛИ? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди