изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:01 EEST
ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАТ МОДЕРНИЗИРАНОТО ОАИЛ    
ЗдравеОбновеното и модернизирано Отделение за анестезия и интензивно лечение /ОАИЛ/ на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич ще бъде официално открито в понеделник.

С проявата ще бъде отбелязана и 30-годишнината от разкриването на отделението. Очаква се на официалното откриване да присъстват почетният гражданин на Добрич и ръководител на болничното партньорство "Шафхаузен-Добрич" д-р Андре Гредел и ръководителят на отделението за интензивно лечение на Кантоналната болница в Шафхаузен Мартин Грим. Покани са отправени към посолството на Швейцария и Агенцията му за международно сътрудничество, към министерството на здравеопазването, всички народни представители от Добрички избирателен район, към областна управа, общините от областта, ръководители на здравни институции и заведения в Добрич, както и към лекари, работили в ОАИЛ през годините. Честването ще започне с водосвет за здраве, след което началникът на отделението д-р Тошко Тодоров ще представи накратко историята му.

Преустройството на отделението е най-мащабният и от най-значимите съвместни проекти в 14-годишната история на Дружеството за болнично партньорство "Шахфаузен-Добрич"."Нашето партньорство е без аналог по продължителността на своето съществуване и по обема на оказаната подкрепа на добричката болница в рамките на българо-швейцарското сътрудничество в сферата на здравеопазването през годините на преход" - се казва в покана до медиите за откриването, изпратена от изпълнителния директор на МБАЛ д-р Жанина Калинкова и д-р Андре Гредел.

 


Сходни връзки

ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАТ МОДЕРНИЗИРАНОТО ОАИЛ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАТ МОДЕРНИЗИРАНОТО ОАИЛ
Автор: Anonymous да 2004-11-26 @ 16:04 EET
Nov vertep sas stari mutri ne se pravi! Sorry

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди