изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:36 EEST
ДОКОГА ЩЕ НИ МОТАЯТ И ЩЕ НИ БАВЯТ ДОКУМЕНТИТЕ?    
НовиниТози въпрос задават бивши и настоящи служители в хотел "България"

За пореден път към НДТ за съдействие се обърнаха представители на бивши и настоящи служители в хотел "България", които бяха съкратени от доскорошния наемател на хотела туристическа компания "Варна". 
"Досега все още не сме си получили документите, не са ни платени и осигуровките, нито пък заплатите, тече срокът за регистрация на борсата и ако ни забавят, ние просто ще го изтървем - оплакаха се камериерки, готвачки и други бивши работници на хотел "България". Наши представители ходиха до Варна, но оттам ни бе отговорено, че ще ни изпратят документите. Досега документи са получили само няколко души, които са със стаж по-малко от 9 месеца. Днес ще се съберем отново, за да видим какво ще предприемеме. Не са ни изплатени още заплатите, нито пък осигуровките. Внесли сме жалба до РУСО, а също и до Областната инспекция по труда" - добавиха още служители на хотела.
Потърсихме за коментар туристическа компания "Варна", но оттам разбрахме, че Димитър Димитров от две седмици не е на работа, изпълнителният директор също отсъстваше, а Неделчева от "Личен състав" доста злобно обясни, че писмата са разпратени и се бавели по пощите, пък и  не било редно тя да дава информация.
 


Сходни връзки

ДОКОГА ЩЕ НИ МОТАЯТ И ЩЕ НИ БАВЯТ ДОКУМЕНТИТЕ? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди