изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 01:08 EEST
Малко не достигна на добруджанци, за да спрат победната серия на "Спартак"    
Спорт"Добруджа" - "Спартак" 29:31 /12:16/


В мач от седмия кръг на мъжката "А" хандбална група отборът на "Добруджа" загуби от варненския "Спартак" с минималното 31:29. Възпитаниците на Георги Андреев играха много силно и малко не им достигна, за да прекършат състава на гостите, който единствен в групата няма загубена среща от началото на шампионата. До средата на първото полувреме мачът вървеше гол за гол, но благодарение на по-големия си опит варненският тим успя да си осигури преднина от четири гола на почивката - 16:12. След подновяването на играта "жълто-зелените" се хвърлиха да променят изхода на срещата. Когато в 42-та мин. преднината на гостите бе само два гола, международните рефери Иван Костов и Милен Костов от Горна Оряховица направиха няколко "грешки", които до голяма степен се оказаха решаващи за крайния изход на двубоя. Първо те отстраниха от игра за две минути капитана на добричкия тим Илиян Илиев, а малко след това - в 48-та мин., при спорна ситуация извадиха червен картон на опитния Пламен Пасев и отново оставиха домакините с човек по-малко на терена. Не след дълго и Борислав Борисов седна на резервната скамейка за две минути. Напрежението в зала "Русалка" нарасна, тъй като за доста по-груби нарушения от страна на гостите съдиите оставаха безмълвни. Състезателите на "Спартак" се възползваха от създалата се ситуация и в 55-та минута вече водеха с 31:25. Едва в последните минути на срещата, когато изходът на двубоя бе решен, реферите показаха, че могат да гонят за по две минути и състезатели на гостите. Добруджанци вкараха четири последователни гола, но времето не им стигна , за да спечелят поне точка в този двубой.
Състави: "Добруджа" - Гино Богданов, Димитър Пламенов /10 гола/, Димитър Ангелов /4/, Илиян Илиев /6/, Светослав Недев /7/, Явор Николов /1/, Борислав Борисов /1/. По -късно в игра влязоха Пламен Пасев и Стилиян Стоянов.
"Спартак": Здравко Петров, Байрам Нишат /4/, Стефан Стефанов /9/, Йордан Михайлов/1/, Кольо Андонов /5/, Светлозар Начев /3/, Диян Динков /9/. По-късно в игра влязоха Даниел Начков, Йордан Чакъров, Андрей Дичев, Камен Павлов.
 


Сходни връзки

Малко не достигна на добруджанци, за да спрат победната серия на "Спартак" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди