изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:22 EEST
Камелия показа бюста си като Джанет Джексън и Нина Николина    
Любопитно Сайтът erogance.net публикува скандалната снимка от концерт в зала 1 на НДК.


Фолкпевицата Камелия явно е решила да не изостава от "колежките си" Нина Николина, която показва бюста си освен на корица на Плейбой, и на връчването на наградите на БГ радио и Джанет Джаксън, която направи скандален ПР на албума си, като се разхвърля на МТВ наградите пред милиони зрители. Камелия пя в понеделник с изгонената от "Биг Брадър" Стойка, чиято голяма мечта била да стане фолкзвезда.
 
************
През месец септември 1998 на музикалния пазар излиза дебютният албум на Камелия - "Огън момиче" . Камелия кове хит след хит, а тиражът на нейния 1-ви самостоятелен албум е завиден! През 1999 "Защо повярвах" е обявена от "Пайнер" за хит на 1999. Албумът "Огън момиче" пък достига до тираж от 90 000 продадени екземпляра. На 7 декември 1999 излиза вторият албум на Камелия "Златна рибка". За пилотен клип е избрана песента "Няма шега". Второта песен избрана за масова популяризация от албума е песента "Ти си...". Шумът около Камелия е толкова голям, че във фолк-бранша се заговаря, за изместването на Глория от трона "най-голямата в поп-фолка" . Клюкарските вестници това и чакат. Появяват се ежеседмични статии за война между Камелия и Глория, а за да бъде по-интересно на читателя във фолк-битката е намесена и все по-котиращата се Деси Слава. Скандалите около Камелия съвсем не се отразяват зле на кариерата й. Те се превръщат в нецеленасачена реклама и само допринасят за нейната популярност. На 21 април 2002 излиза трети албум на Камелия "Нещо горещо". Албумът чупи всички поставени рекорди по бързина на продажби - само през първата седмица са пласирани над 10 000 бройки. Интриги и спекулации има около отношенията на Камелия с различни мъже - с композитора Пламен Велинов, който пише песните за дебютния й албум, с нейния музикален продуцент, шефа на "Пайнер" инж. Митко Димитров. Появявали са се слухове, че си е сложила силикон, особено откакто от както тя тотално смени имиджа си от блондинка на червенокоса.

Камелия е печелила класациите на life.dir.bg за най-сексапилна фолкпевица и за фолкпевица с най-красиви крака. dir.bg
 
 


Сходни връзки

Камелия показа бюста си като Джанет Джексън и Нина Николина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди