изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:28 EEST
"Моряците" надиграха Шумен, събират се на 6 януари    
СпортЧерно море спечели с 4:2 срещу Шумен - в контрола, играна на стадион "Тича".

Черно море спечели с 4:2 срещу Шумен - в контрола, играна на стадион "Тича". Резултата откри Кънчев от гостите още във 2-ра мин. В 10-а Дарсания изравни. Иван Георгиев направи 2:1 в 32-ра мин., от дузпа. Новото попълнение Георги Георгиев, дошъл на проби от Монтана, вкара трети гол за "моряците" в 34-та мин. Това е втори гол на 20-годишния нападател, който се разписа и във вратата на Добруджа преди няколко дни. За 4:1 вкара Стефан Киков от Ботев (Пд) в 43-та мин. Треньорът Илиян Илиев не освободи никого от дошлите на проби. Той ще вземе окончателно решение кой да остане след последната контрола - във вторник срещу Добруджа, в курорта Албена. Още преди срещата си тръгна един от двамата сърби, дошли на проби.
"На пазара няма голямо предлагане на футболисти, затова каквото вземем до първия ден на подготовката, това ще е. Събираме се на 6 януари, на 10 отиваме на лагер на "Златни пясъци". Ще направим още един лагер, но ще организираме контроли с непознати съперници. Със Светкавица (Тщ), Добруджа и Шумен се познаваме толкова добре, че няма смисъл да играем. По-добре нещо ново да срещнем" - сподели Илиян Илиев след мача.

 

 


Сходни връзки

"Моряците" надиграха Шумен, събират се на 6 януари | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди