изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:13 EEST
СЪБИРАТ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ЗА ХОРАТА ОТ ТРЕТАТА ВЪЗРАСТ    
Новини

Продукти се събират в 10 магазина. Възрастните хора ще бъдат зарадвани преди Коледа



От вчера до 12 декември се организира Обществена кампания за набиране на хранителни продукти и финансови средства за подпомагане на хората от третата възраст с ниски доходи и самотно живеещи. Кампанията се провежда в десет магазина с хранителни стоки на територията на град Добрич. Приканват се всички фирми, желаещи да подпомогнат кампанията. Хранителните продукти ще се събират в следните магазини: "Таврия" - летен театър, "Манифик" - МБАЛ Добрич, "Вкусно" - ул. "Сан Стефано", "Одисей" - до Чарлито, "Макро", "СВА" - пл. "Тракийски", "Савимекс" - пазара, "Шанс" - на Пътно управление, Магазин - пл. "Свобода", и в магазина на "Дружба 1". В сградата на БЧК, на ул. "Отец Паисий" 19, е открит събирателен пункт за всички желаещи да подпомогнат кампанията. Организатори на обществената кампания за набиране на хранителни продукти в рамките на програма "Да помогнем заедно на хората от третата възраст" са д-р Антония Първанова - депутат, Община Добрич, Българска православна църква "Св. Троица", ОС на БЧК - Добрич.

И вчера добричлии получаваха своята месечна помощ от Националната кампания "Да помогнем заедно на хората от третата възраст". Припомняме, че продукти от първа необходимост ще получат 160 души над 65 години. Още 35 човека остава да вземат своята помощ, която включва брашно, ориз, захар, макарони, сирене, леща, боб и консерва. Хранителната банка е в ОС на БЧК. Продуктите се раздават от доброволци- казаха за НДТ.

 

 


Сходни връзки

СЪБИРАТ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ЗА ХОРАТА ОТ ТРЕТАТА ВЪЗРАСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди