изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:37 EEST
СПОРТЕН СВЯТ    
СпортВ 10 ЧАСА ДНЕС зам.-кметът на Добрич Галина Митева, която е вносител на докладната за тематичената сесия по спорта през този месец, ще се срещне с учители по физическо възпитание.

В 10 ЧАСА ДНЕС зам.-кметът на Добрич Галина Митева, която е вносител на докладната за тематичената сесия по спорта през този месец, ще се срещне с учители по физическо възпитание. Целта е да бъдат чути и техните идеи за развитието на спорта в града. На срещата ще присъстват още Пламен Папазов, Йордан Йорданов, Несрин Али и др. За петък е предвиден разговор и със спортни деятели. Тематичната сесия ще бъде на 21 декември.  
ДОБРИЧЛИЯТА Петър Радушев стигна до полуфиналите на открития турнир по тенис за любители по двойки за наградите на Автотрейд във Варна. В тандем с Атанасов, добруджанецът отстъпи на полуфинала на Орлин Попов и Емил Божидаров с 7:5, 6:4 гейма. По-късно Попов и Божидаров триумфираха на финала. Общо 21 двойки се включиха в надпреварата край морето.
 
 


Сходни връзки

СПОРТЕН СВЯТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди