изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:41 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
Ред и сигурност

Бюлетин на МВР от 11 декември



Разград.  Вчера в  дома на 50-годишен  жител на с. Стражец гостували двама негови познати М.П. /39г./ от с. Гецово и А.А. /41 г/ от Разград.  Раздумката  била  придружена със солидно количество алкохол. Към 19 часа компанията се разгорещила и скоро разговорът преминал в скандал. Към аргументите си М.П. прибавил и джобно ножче, с което ранил в корема 41-годишния си опонент. Пострадалият е настанен в  болница без опасност за живота. М.П. е задържан. Работата по изясняване на случая продължава.
София. Невръстна джебчийка е задържана вчера от криминалисти на СДВР. 7-годишното момиче, вече  познато на органите на реда, действало в района на автобусната спирка на Централна гара, прикривано от 20-годишната Г.В.  С чевръсти и добре изучени движения то незабелязано  успяло да измъкне от мъжка чанта портмоне с пари и документи. Малко след това обаче дуото е заловено от полицейските служители. Друг техен “колега” е заловен след поредния си “удар” в столицата. 14-годишният младеж действал в района на трамвайна спирка на ул. “Пиротска”. На 9 декември той  набелязал поредната си жертва и набързо станал “собственик” на дамско портмоне, в което имало 50 лева и лични документи. Обраната жена подала жалба във Второ РПУ и скоро криминалистите установили автора на кражбата.
В полицейски участък “Нови Искър” е задържан А.Б. /30 г./. Оперативно-издирвателни действия започнали малко след сигнал за кражба на части от резервен водопровод, захранващ гр. Нови Искър.На 9 декември А.Б е заловен в района на землището. Той е с адресна регистрация в с. Трудовец и в столицата  пребивавал без постоянен адрес, информират още от СДВР. Работата по изясняване на случая продължава. 


 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди