изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:05 EEST
АЗИС ОГЛАВЯВА ЛИСТАТА НА "ЕВРОРОМА" В ДОБРИЧ    
Политика  Азис, без обичайния тежък грим и рокля, стана партиен член на Евророма на 6-годишнината на партията, чествана в Кошарите. Не е изключено той да оглави листата на ромската партия в Добричка област за парламентарните избори.


Членска книжка от "Евророма" получиха още Софи Маринова, колежките й Анелия и Бони и шампионът по бокс Серафим Тодоров, писа "24 часа". Лидерът на Евророма Цветелни Кънчев обяви Азис за "извънземното чудо на България", а фолкзвездата си пожела циганите да са доста стъпала нагоре. Междувременно депутати от ОДС предложиха кметовете да могат да свалят плакати, които не отговарят на изискванията за естетичност. Причината е скандалът с плаката на Азис пред паметника на Васил Левски.

Наскоро при гостуването си в Добрич Цветелин Кънчев сподели пред журналисти, че готви големи изненади в парламентарната си листа. След това от източници на НДТ от ромските среди се разбра, че не е изключено Азис да оглави листата на ромската партия за Добричка област. Така вече се очертава изключително голямата конкуренция между БСП и "Евророма", чиито листи, може би, ще оглавят Човекът на всеки километър - проф. Стефан Данаилов, отстрана на червените, и скандалният Азис - отстрана на евроинтегриращите се роми. От костовистите съперник, най-вероятно, щял да им бъде проф. Димитър Камбуров от Варна /бивш областен управител в Добрич при кабинета на Костов/. Така вече се оформя парашутистко лоби за Добричка област, към което трябва да се прибави и напълно възможната схема листата на НДСВ да оглави пък вицепремиерът Лидия Шулева, а ДПС да повтори с лидера си Ахмед Доган, който поне има корени в Добруджа. Откъм СДС се очаква листата да оглави завтори път Александър Божков, бивш вицепремиер от правителството на Иван Костов. За съжаление, до момента нито едно местно добричко име не играе твърдо в предполагаемите листи за парламентарните избори догодина.

 http://www.focus-news.net  /  НДТ

 


Сходни връзки

АЗИС ОГЛАВЯВА ЛИСТАТА НА "ЕВРОРОМА" В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди