изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:38 EEST
Джип Нисан с хасковска регистрация е бил взривен тази нощ във Велико Търново    
Ред и сигурност Велико Търново. Джип Нисан с хасковска регистрация е бил взривен тази нощ около 2 часа на улица Краков във Велико Търново.

От експлозицията е унищожена предната част на автомобила, като предният капак е изхвърчал на 10 метра. Изпочупени са стъклата на прозорците на супермаркет и жилищна кооперация, пред които е паркиран джипът. Полицията е отцепила района на инцидента. Очаква се екип от София, за да се уточни количеството и вида на взрива.
Информацията е на БНР .

Взривеният тази нощ във Велико Търново джип Нисан е бил използван от криминално проявения Костадин Ангелов, известен с прякора Динко. Той е от Благоевград, пребивава във Велико Търново от 1999 година. Регистриран е в полицията за отвличане, но не е известно да има влязла в сила присъда, съобщи директорът на РДВР – Велико Търново полк. Милен Манолов. По първоначални данни количеството на взрива се равнява на около 400 грама тротилов еквивалент. Екипът от София, който е извършил оглед на мястото на инцидента, ще изясни вида на взривното устройство.
Информацията е на БНР .
http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Джип Нисан с хасковска регистрация е бил взривен тази нощ във Велико Търново | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди