изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:10 EEST
ОБЩИНА БАЛЧИК ЩЕ УЧАСТВА В МОСКОВСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ    
ИкономикаБоряна БОЖИДАРОВА: Община Балчик ще участва на Московското туристическо изложение в края на март 2005 година.

Това решиха на среща представители на Съвета по туризъм и общинска администрация.
Община Балчик ще се включи в националния щанд на България. Предвижда се  изготвянето на общ ценови лист и информационни дискове със снимков материал и други данни за всеки обект, който желае да участва на панаира от Община Балчик. До края на следващата седмица всички фирми, които искат да се включат, ще трябва да представят материалите си в Дирекция "Икономическо развитие, стопански и хуманитарни дейности, гражданска регистрация". Таксата за участие ще се разпредели между желаещите, като част от нея се предвижда да се поеме от общината, както и изготвянето на информационните материали. Очаква се още представител от общината да вземе участие в пресконференциите, които се организират по време на Московската борса. Основната цел е да се включат колкото може повече фирми от района, с което да се удължи туристическият сезон в Балчик. От срещата още стана ясно, че сайтът на Община Балчик в Интернет ще бъде готов най-късно до месец март.
Днес присъстващите на срещата представители на Съвета по туризъм насрочиха дата на общо събрание на организацията - 21 декември. Ще бъде направен отчет за дейността през 2004 година, както и обсъдено участието на общинския съвет по туризъм на световните туристически борси.
 


Сходни връзки

ОБЩИНА БАЛЧИК ЩЕ УЧАСТВА В МОСКОВСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди