изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:34 EEST
БСП ще се стреми към абсолютно мнозинство в следващия парламент, заяви Сергей Станишев    
Политика   София. БСП ще заложи на съчетание между приемственост и обновление при предстоящите парламентарни избори, като в нашите листи ще се видят и нови лица.

Това заяви в интервю за предаването "Годината" на Дарик радио Сергей Станишев, председател на ВС на БСП. По думите му БСП разполага с резерв като граждани, които се колебаят и партията ще направи всичко възможно да ги убеди за провеждане на различно управление. Като "трудна" определи Станишев предстоящата кампания за парламентарните избори, тъй като НДСВ цели на всяка цена запазване на властта, което може да стане по начин с повдигане на рейтинга на НДСВ.
Предстои много сериозна кампания, като БСП се стреми към абсолютно мнозинство и едва след изборите на основата на резултатите, ще се водят разговори за коалиция с други политически партии, представени в парламента, добави Станишев. Лидерът на социалистите заяви, че БСП не е партия на затворени врати и води политика на отваряне на вратите към гражданското общество. БСП се подготвя с управленските си проекти за първи път от толкова години, за излизане с ясна и конкретна програма, която придобива ясни контури – запазването на макроикономическата стабилност, провеждане на съдебната реформа, която да е комплексна, както и нуждата от различна политика относно социалните сфери като здравеопазване.
“Ще работя за това България да има най-силно правителство”, категоричен беше Станишев.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

БСП ще се стреми към абсолютно мнозинство в следващия парламент, заяви Сергей Станишев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.91 секунди