изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:31 EEST
ЗА ВСЯКА ВЪЗРАСТ И ВСЕКИ ВКУС    
НовиниВ МАГАЗИНА НА "СКИТИЯ 1 ГТ" ВИ ОЧАКВАТ С НЕВЕРОЯТНИ ИЗНЕНАДИ ПО ВСЕКИ ПОВОД

От една седмица в Добрич отвори врати фирмен магазин на генералтошевската фирма "Скития 1 ГТ". Тъговският обект се намира на бул. "Добруджа", в непосредствена близост до магазин за авточасти. Не се заблуждавайте - това, че е магазин на "Скития 1 ГТ", съвсем не означава, че там ще намерите само електроуреди - те са една малка част от това, което се предлага. За този магазин важи с пълна сила фразата "за всеки вкус, за всяка възраст и за всеки джоб по нещо". Когато имате нужда да направите подарък - идете в магазина на "Скития 1 ГТ", когато искате да си купите нещо за дома - отново там е мястото, където първо трябва да проверите. Асортиментът включва задължително електродомакински и битови уреди на фирмата, спално бельо, сувенири, чанти и кожени изделия, детски играчки и всичко, което се сетите от гамата на промишлените стоки. Дори за запалянковците рибари и туристи е помислено - предлага се пълната гама за оборудване на туристически газови котлони и бутилки, бинокли, ножове и много други. За цените на всичко, което се предлага в магазина, е най-добре сами да се уверите на място - само тук можете да купите за малко пари много неща.
Управителката на търговският обект Павлина Николова и младите дами от екипа нарочно са си избрали датата 13, за да отворят за първи път. "Определено смятаме, че тази дата ще ни донесе късмет" - споделят дамите и допълват - "Всеки, които направи покупки над 100 лв., може да ползва цените ни на едро на стоките, тъй като ние работим и като борса на едро. За търговците, пък, които пожелаят да заредят своите обекти с наша стока, предлагаме допълнителни бонуси и отстъпки". Магазинът работи всеки ден от 8.30 ч. до 13.30 ч. и от 15.00 до 18.00 ч. В събота можете да пазарувате до 14 часа. "За улеснение на клиентите, когато купуват едрогабаритни стоки от нас или стоки в голямо количество - разполагаме с транспорт. Работим също така и по заявка - достатъчно е само да ни се обадят на тел. 0889/044 191" - казва още П. Николова.

 

 


Сходни връзки

ЗА ВСЯКА ВЪЗРАСТ И ВСЕКИ ВКУС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди