изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:19 EEST
"АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ" ПРЕДЛАГА ВСЕКИ САМ ДА ИЗБЕРЕ ПЕРИОДА ЗА "ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ"    
Новини
От тази година "Алианц България"  предлага за първи път възможността клиентът сам да избира периода, в който да си направи застраховка "Гражданска отговорност". Може би мнозина са видяли вече рекламата - за водачи над 23 години и автомобил до 1800 кубика - стойността на застраховката е 19.98 лв.

Периодът, който обхваща, е 77-дневен и всеки може така разсрочено да избира, според това кога ще му е необходим автомобилът му, да сключва договор за застраховка "Гражданска отговорност". Предвид ситуацията на пазара, това е едно голямо удобство. "Алианц България" предлага тази възможност, като предварително е направено проучване на европейския опит и идеята е изцяло технически и информационно обезпечена в унисон с европейските изисквания в бранша. За в бъдеще "Алианц" - чрез информационната си система, ще даде възможност на изрядните водачи - без нарушения, да сключват застраховка "Гражданска отговорност" на по-ниски цени.
 


Сходни връзки

"АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ" ПРЕДЛАГА ВСЕКИ САМ ДА ИЗБЕРЕ ПЕРИОДА ЗА "ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди