изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:59 EEST
* ЧАРОВНИЦИТЕ НА ДОБРУДЖА    
Чаровниците на Добруджа

ШОКОЛАДЪТ МИ Е СЛАБОСТ

В рубриката днес НДТ ви представя Деница Василева, която взе първа награда на заключителното издание на конкурса "Мис и мистър топ лица на България", организиран от агенция "Идеа Прима".



Чаровното момиче е на 18 години. Мерките на Деница са - 1.70 м, 51 кг, 88/61/88. В момента тя учи в Хуманитарната гимназия "Св.св. Кирил и Методий" в Добрич, в профил "История". Амбицията й е, след като завърши, да кандидатства във Варна или в Международния колеж в Добрич, в специалността "Туризъм". Допада й, защото това е перспективен отрасъл за нашата страна, а и за Добричка област.

- Деница, ти спечели националното издание на конкурса "Мис и мистър топ лица на България", организиран от модна агенция "Идеа Прима". Разкажи ни повече за представянето си на него.

- В първия тур дефилирах по бански костюм - в актуалния розов цвят. След това публиката ме видя с официална рокля в черно, с гол гръб. Аз лично прецених, че този модел ми стои най-добре. В третия тур заедно с Николай Балев танцувахме под звуците на латино музика.

- От кога си в агенция "Идеа Прима" и какви са другите ти награди досега.

- От една година и два месеца съм записана в агенцията. През октомври 2003 г. бях помощничка на Димитър Увалиев на единия от конкурсите в Добрич. Той ме хареса и ме покани да работя в агенцията.

В Добрич през октомври т.г. дублирах двете титли на конкурса - "Мис топ лице на Добрич" и "Мис топ лице на България, клон Добрич". Имам също първа награда в Провадия.

- Как се чувстваш пред публиката?

- Определено на мястото си. Свикнала съм с изявите, вече имам повече от 40 участия. Чувствам се добре, когато ме аплодира публиката.

- Разкажи ни за любимите си занимания.

- Много обичам да се снимам. Това ми е слабост. Имам страшно много снимки - и любителски, и по-професионални. Иначе преди време страст ми бяха танците - бях записана в балет "Алексия". Освен това, обичам да слушам музика - предимно от съвременните поп-изпълнители.

- Как поддържаш фигурата си?

- Не спазвам диети и не съм активна спортистка. От време на време - през лятото, плувам. Е, разбира се, понякога се ограничавам в хапването. Но слабост са ми шоколадите.

- Твоят стил на обличане...

- Спортно-елегантен. Любими цветове са ми розовото и бялото.

- Обичаш ли да експериментираш с външния си вид?

- Да. Например, често сменям цвета на косата си. В момента е черна - преди бях с червена, после - с руси кичури.

- Какви изяви ти предстоят в най-близко време?

- На 23 декември ще участваме в ревю в рамките на "Моден фест" - Варна. Ще представим облеклата на модни къщи - булчински, бални рокли и др.

- Какво е любовта за теб?

- Любовта е хубаво нещо. Когато човек е влюбен, той се чувства щастлив и пълноценен.

- Как би описала себе си с няколко думи?

- Добричка съм. Ценя хората, които ми помагат. Не съм егоист.

 


Сходни връзки

* ЧАРОВНИЦИТЕ НА ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди