изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:19 EEST
НА ДЕСЕТГОДИШНАТА СИ "САМУРАЙ" СЕ ОТЧЕТЕ С 423 МЕДАЛА    
СпортЮбилеят бе посрещнат с 57 купи от национални първенства и две отличия от Балкански игри

Директорът на хуманитарната гимназия "Св. Св. Кирил и Методий" в Добрич Веселин Бончев обяви, че Янко Соколов е най-успешният възпитаник на учебното заведение в "Самурай" и го награди на тържеството на клуба послучай 10-годишнината от основаването му. Клуб "Самурай" отбеляза своя юбилей в залата на младежкия дом в Добрич, която се оказа тясна за любителите на този спорт в града. Освен опитните и изявените състезатели на клуба, своите умения демонстрираха и малчуганите от четири детски градини, в които се водят занимания по карате. Близо 150 души участваха в парада на бойните изкуства. Сред официалните гости бяха Йордан Йорданов - председател на ПК по спорт и младежки дейности, Милен Петров - областен експерт по спорта, Нейчо Нейчев - началник на отдел Образование и култура и отговорникът по спорта към отдела Несрин Али.
За изминалите 10 години възпитаниците на сенсей Ивелин Керанов и сенсей Димитър Христов спечелиха 57 купи и 423 медала от национални първенства. Добричките каратеки могат да се похвалят със златен и бронзов медал от Балкански игри.
В събота в 11 часа в ресторант Панорама на хотел България треньорите на клуба наградиха десетте най-добри спортисти на "Самурай" за 2004 година. Както вече ви съобщихме, начело на класацията е Георги Михайлов, следван от Теодора Тошева.
 


Сходни връзки

НА ДЕСЕТГОДИШНАТА СИ "САМУРАЙ" СЕ ОТЧЕТЕ С 423 МЕДАЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди