изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:56 EEST
По първоначални данни мъжът, починал в оръжеен магазин в столицата, се е прострелял сам    
Ред и сигурностСофия. По първоначални данни мъжът, който почина в оръжеен магазин в столицата, сам е посегнал на живота си. Това уточниха за Агенция “Фокус” от пресцентъра на МВР.

Оттам допълниха, че действително първоначалната информация е била, че човек е бил прострелян, но впоследствие след огледа на специалистите, се работи по версията за самоубийство.
Инцидентът стана тази вечер на ул. “Никола Мушанов” в ж.к. “Красна поляна” в магазин за продажба на оръжие, към който има и зала за стрелба. Починалият човек е около 50-годишен.
Група на СДВР е пристигнала на мястото на произшествието незабавно след сигнала. Продължава работата на специалистите по вида на оръжието, с което е стреляно. Изясняват се причините за инцидента, допълниха от МВР.
Както "Фокус" съобщи по информация на очевидци, мъж бе прострелян в оръжеен магазин на ул. “Никола Мушанов”. Простреляният е 50-годишният Никола Иванов, който е починал по-късно от раните си.
 


Сходни връзки

По първоначални данни мъжът, починал в оръжеен магазин в столицата, се е прострелял сам | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди