изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:05 EEST
ПРИЕМНО СЕМЕЙСТВО СА ГРИЖИ ЗА ДЕТЕ ОТ ДОМА В КРУШАРИ    
ОбществоВъзпитаничка на Дома за деца и младежи с умствена изостаналост е взета за отглеждане от приемно семейство във Варна, съобщи за НДТ директорът Желка Великова.

12-годишната Десислава е най-очакваният гост на коледно-новогодишното тържество в дома днес. Момичето не е в социалното заведение в Крушари от около три години заради поредица от ортопедични операции. Те наложили да бъде настанено в друг дом - в София, заради по-специфичните грижи, които изисква състоянието му. Операциите на Деси са извършени благодарение на спонсорство от "Фондация за децата".
Още много гости очакват отглежданите в дома в Крушари деца и младежи на тържеството, което ще е от 10 часа. Поканени са представители на областна управа, на регионалната и общинска дирекции "Социално подпомагане", кметският екип на Крушари и др. Пред гостите децата ще изнесат специална програма - пиеска, песнички, стихчета. Естествено, ще пристигне и Дядо Коледа, който ще ги зарадва с подаръци.
Дарение от бургаската фирма "Ларус" е получил преди дни домът. То е във вид на памперси, пюрета, компютър и е на стойност 1000 лева. Фирмата подпомага социалното заведение вече три години.

 


Сходни връзки

ПРИЕМНО СЕМЕЙСТВО СА ГРИЖИ ЗА ДЕТЕ ОТ ДОМА В КРУШАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди