изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:42 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
Ред и сигурностБюлетин на МВР от 24 и 25 декемвмри

София. Бащата на 12-годишно момче се оплакал в Първо РПУ, че двама неизвестни са заплашили с нож сина му в близост до блока, където живее. Нападателите му взели портфейл с 57 лева и мобилен телефон. При издирването на извършителите е установено, че те са Б.Ст./19 г./ и Р.В./17 г./, известни на полицията. Двамата са задържани за 24 часа, портфейлът и телефонът са открити и иззети. Материалите по случая са изпратени в прокуратурата.
Измамник бе разкрит от криминалисти на Първо РПУ. 31-годишният Д.А. от ж.к.”Красна поляна” представил пред клон на ДСК в ж.к.”Слатина” фалшиво удостоверение за месечен доход и изтеглил неправомерно кредит в размер на 10 000 лева. На измамника му е взета мярка за неотклонение “подписка”. Дознание за измама е образувано и срещу 28-годишната В.С. от ж.к.”Разсадника”. През април т.г. тя представила удостоверение- менте за доход, издадено от “Гражданска защита” и изтеглила кредит от банката в размер на 10 000 лева. На нея й е взета мярка “подписка”.

Варна. Тежка катастрофа стана вчера към 13,50 часа на пътя Айтос- Тервел , при разклона за с. Храброво, Провадийско. “Рено” с висока скорост се ударило в крайпътно дърво . При инцидента на място е загинал пътуващият на предната седалка Ю.С./36 г./ от Провадия. Шофьорът на “Рено”-то е настанен в болница с рани по главата и без опасност за живота. Случаят се разследва от РПУ- Провадия. 

София. Служители от Девето РПУ проведоха специализирана операция за разкриване на извършители на кражби в района. При акцията са задържани и отведени в РПУ И.Р./16 г./, А.Ж./17 г./, П.М./22 г./, Д.С./16 г./ и Д.Р./15 г./. От проведеното разследване е установено, че са извършили кражба на касов апарат и оборотни пари от магазин в ж.к. “Люлин”, телевизор и уредба от бирария в комплекса, телевизор, уредба и тон- колони от друго заведение в ж.к.”Люлин”. Откраднатите вещи са намерени и иззети. Групата е признала и за други свои кражби. В ареста за 24 часа е задържан П.М., останалите след обяснения са предадени на родителите им. Материалите по случая са предадени на прокуратурата.
Свищов. Възрастна жена бе нападната вчера към 21,30 часа в дома й в града. Някой позвънил на входната й врата. Когато 84-годишната жена отворила, върху нея  се нахвърлила непозната жена, която я заплашила с нож. Тя й поискала всички налични пари, нанесла й няколко порезни рани по главата и избягала с отнетите 2 лева. Пострадалата е настанена в болница, без опасност за живота. Случаят се разследва от РПУ- Свищов.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди