изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:09 EEST
ДОБРУДЖАНКА ИЗВАДИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН КЪСМЕТ НА ОСТРОВ САМУИ    
Новини

  Добруджанка, чието име не споменаваме, за да не бъде безпокоена по телефона по време на почивката си на остров Самуи, е извадила изключителен късмет. Специално за НДТ, обещавайки интервю, когато се завърне, тя каза:

 

 

 

 



"Не усетихме абсолютно нищо в тази страна на острова, където почивам. За ужаса научихме от телевизиите. Тук не усетихме дори самото земетресение. Преди две години почивах в тази част на острова, където сега е трагедия. Извадих изключителен късмет. Трагедията, която следим тук по телевизия, е неописуема. Просто не мога да повярвам. Не ми се и говори. Хотелът, където почивах преди, вече го няма. Може би от намиращите се в него никой не е оцелял. Ужас!"

 

 

 

Остров Самуи е в Тайланд. Той е известне от 10 години, когато започна да се конкурира в туристическия бизнес с остров Пхукет, който пострада най-много при земетресението. На острова има над 3.5 кокосови палми, правят се екскурзии до острова на костенурките, разполага с невероятно тихи и приятни плажове. Островът е в Сиамския залив, на 560 км от Бангкок.

 

 

 

 

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНКА ИЗВАДИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН КЪСМЕТ НА ОСТРОВ САМУИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди