изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:12 EEST
КОНТРОЛАТА С "ЛОКОМОТИВ" /СОФИЯ/ Е ПОД ВЪПРОС    
СпортОтборът на "Добруджа" ще се събере на 5 януари на стадион "Дружба", за да започне подготовката си за втория дял от първенството на "Б" футболна група.

Отборът на "Добруджа" ще се събере на 5 януари на стадион "Дружба", за да започне подготовката си за втория дял от първенството на "Б" футболна група. От старши-треньора Валентин Пейчев научихме, че до 17 януари състезателите ще тренират в Добрич, а след това ще заминат на подготвителен лагер в Кранево. Научихме още, че спортно-техническото ръководство на добруджанци уговаря контрола с първодивизионния "Локомотив" /София/ за 23 януари. Според В. Пейчев обаче провеждането й още не е потвърдено. Сигурни са следващите проверки. На 26 януари "жълто-зелените" ще премерят сили с "Черно море" /Вн/, като мачът ще се играе в Албена. Следващите две контроли са с втородивизионния "Шумен" - на 29 добруджанци ще домакинстват, а на 2 февруари ще върнат визитата. На 5 февруари избраниците на В. Пейчев ще играят с украински отбор, който ще е на подготовка у нас. 
 


Сходни връзки

КОНТРОЛАТА С "ЛОКОМОТИВ" /СОФИЯ/ Е ПОД ВЪПРОС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.54 секунди