изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:04 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР ОТ 2 ЯНУАРИ 2005 Г.    
Ред и сигурностОпел удари мазда челно, има смъртен случай

София. В края на миналата година в Пето РПУ софиянец подава молба, че от жилището  му чрез взлом е извършена кражба на цветен телевизор. Криминалистите бързо попаднали по следите на извършителя – Д.Д./24/, стар познайник на органите на реда, осъждан. Той е привлечен в качеството на уличено лице по чл.195, ал.1, т.3 от НК и е задържан с постоянна мярка “задържане под стража” по дознание, водено от  Второ РПУ.
В Столичното Седмо РПУ е задържан К.А./34/ от София, известен на полицията. Миналия месец около 19 часа в ж.к.”Младост” две маскирани лица нападнали софиянка и отнели чанта с пари, документи, златни накити и изчезнали в неизвестна посока. От проведените оперативно-издирвателни действия криминалистите установили, че 34-годишния мъж е един от тях. Привлечен е в качеството на уличено лице и му е взета мярка за неотклонение ”задържане под стража” за 72 часа.  Продължава работата по случая, информират от Столичната дирекция.
Бургас. Вчера, около 17.15 ч. на ул. “Славянска” в Айтос лек автомобил “Опел Вектра”, управляван от 36 годишен мъж навлязъл в лентата за насрещно движение и ударил челно лек “Мазда 929”, управляван от 29-годишен мъж. Вследствие на удара на място е починал водачът на ”Опел-а”.Трима мъже са настанени в болница,  без опасност за живота. Работата по случая продължава.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР ОТ 2 ЯНУАРИ 2005 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди