изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:57 EEST
НЕНО ТЕРЗИЙСКИ ДАВА ШАНС НА МИТКО ПЕТРОВ    
СпортСъстезателят на СКВТ "Добрич" Митко Петров тръгва в четвъртък за столицата, където новият старши-треньор на националния отбор по вдигане на тежести Нено Терзийски събира своите избраници.

Състезателят на СКВТ "Добрич" Митко Петров тръгва в четвъртък за столицата, където новият старши-треньор на националния отбор по вдигане на тежести Нено Терзийски събира своите избраници. Възпитаникът на Веселин Божков и Жанета Георгиева ще вземе участие в контролно състезание, което ще се проведе в петък. През 2004 г. той стана републикански шампион в категория до 94 кг и сега получава възможност да докаже, че има място в националния отбор. Интересно е да се отбележи, че в тази категория се състезава и олимпийският шампион Милен Добрев. Той обаче лекува травма и не е изключено да пропусне европейското първенство, което ще се проведе през май в София. Междувременно стана известно, че от 5 февруари до 1 март на подготвителен лагер в Добрич ще бъде женският национален отбор по вдигане на тежести. Възпитаничките на Даниела Керкелова ще тренират в залата на СКВТ "Добрич". Президентът на клуба Веселин Божков очаква, че дотогава ще бъдат направени необходимите подобрения в спортното съоръжение, за да могат националките да се подготвят при оптимални условия за предстоящия шампионат на Стария континент.
 


Сходни връзки

НЕНО ТЕРЗИЙСКИ ДАВА ШАНС НА МИТКО ПЕТРОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.26 секунди