изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:38 EEST
УПРАВЛЕНЦИ-САТРАПИ РЕЖАТ ДОБРУДЖАНСКИ ОБЩИНИ ПО НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ЗАЕТОСТТА    
Общество

  Далеч от София, Добруджа пак е изоставена с мисълта, че не може да предизвика социално вълнение, което да разклати централната власт.  Изключително орязани са бройките, които са поискали общините в Добричка област за наемане на безработни на социално подпомагане по националната програма "От социални помощи към осигуряване на заетост" за настоящата година, научи НДТ.



. Редакцията на вестника се добра до справка за качествените показатели на общините при кандидатстването им с проекти по програмата. От нея става ясно, че Генерал Тошево, която има най-висока оценка - 55,2 точки, и е поискала 553 бройки, има утвърдени... 0 бройки. Според справката, същото е положението и с още две общини - Добрич е поискала 507 бройки и има утвърдени 0, а Тервел - също 0 при заявени 303 бройки. Орязани са и останалите общини. Изключение прави само община Добричка, която е получила 142 бройки - колкото е и поискала.
Според информирани източници, след въпросната справка има и друга, която сочи, че общините все пак са получили някакви "трохи" по националната програма.

 


Сходни връзки

УПРАВЛЕНЦИ-САТРАПИ РЕЖАТ ДОБРУДЖАНСКИ ОБЩИНИ ПО НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ЗАЕТОСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди