изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:14 EEST
АЛБЕНА ОТНОВО Е ИЗБРАНА ЗА ПОДГОТОВКА    
Спорт* Отборът на Марек, воден от Вили Вуцов, ще отседне в курорта Албена на 10 януари и ще остане там до 4 февруари.

* Отборът на Марек, воден от Вили Вуцов, ще отседне в курорта Албена на 10 януари и ще остане там до 4 февруари. Дупничани са информирали шефовете в сектор "Спорт" в комплекса, че до момента са осигурили 10 контроли. Мачовете ще бъдат в курорта или на терените в съседното село Оброчище, което е на не повече от 5 км от морето. Сред сигурните съперници са Девня и Аксаково. Под въпрос е мачът с Шумен. Останалите отбори не са упоменати в графика за контроли.
* От 18 до 26 януари футболистите на ЦСКА ще водят двуразови тренировки в курорта Албена. Засега е ясно, че на 22 януари червените ще имат приятелски мачове в 11 и в 13.30 часа. Три дни по-късно, отново в 13.30 часа, са запазили терен за контрола. В края на миналата година се разбра, че сред съперниците на ЦСКА ще бъде Черноморец /Балчик/.
* Три контроли в Албена засега ще играят футболистите на Нафтекс, които пристигат в перлата на българското Черноморие на 17 януари. Бургазлии ще останат в комплекса до 28 януари.
* Столичният Славия и Ботев /Пловдив/ по всяка вероятност ще участват в традиционния зимен турнир, който започва в началото на февруари. Отборът на Венци Стефанов ще бъде на лагер в Албена от 31 януари до 13 февруари. "Канарчетата" ще "кацнат" край морето от 1 до 10 следващия месец. Тяхната подготовка ще бъде в рамките на турнира. Кандидатът за "А" група Добруджа също даде заявка за участие в надпреварата . Добричлии ще отседнат в Кранево на 17 януари, но ще тренират и провеждат контролите си в Албена.
    
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ОТНОВО Е ИЗБРАНА ЗА ПОДГОТОВКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди