изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:48 EEST
СВЕТОСЛАВ НЕДЕВ ПРОПУСКА МАЧОВЕТЕ НА НАЦИОНАЛИТЕ    
СпортНационалният ни отбор по хандбал от 3 дни тренира в зала "Конгресна" на ДКС във Варна, но без тримата чужденци.

Националният ни отбор по хандбал от 3 дни тренира в зала "Конгресна" на ДКС във Варна, но без тримата чужденци. Клубовете им не ги пуснаха за участие в световните квалификации с Литва и Португалия. Хандбалните национали се водят от треньорите Павел Дженев и Пенко Златев. Първият ни мач е срещу литовците на 12 януари. Поради контузия двубоят ще пропусне добричкият национал Светослав Недев. Не е ясно дали той ще се възстанови и за останалите квалификационни срещи.  Единственият добруджанец, който ще защитава цветовете на трикольорите, ще бъде вратарят Иван Иванов, който е състезател на "Локомотив Надин". Нашите ще се подготвят във Варна до 8 януари. После заминават за София, откъдето летят за Прага и Вилнюс. Вторият и третият мач от квалификациите са на 16 и 20 януари във Варна - съответно срещу Литва и Португалия. Последният двубой е в Лисабон. "Големият ни проблем е липсата на лява ръка. Всички в тази зона са контузени" - сподели Пенко Златев.
В петък новото ръководство на хандбалната федерация ще даде пресконференция, на която ще разясни програмата си за 2005 година.
 


Сходни връзки

СВЕТОСЛАВ НЕДЕВ ПРОПУСКА МАЧОВЕТЕ НА НАЦИОНАЛИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.19 секунди