изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:28 EEST
КАВАРНЕНСКИ РАКЕТИ СЕ СТЯГАТ ЗА ТУРНИРА НА "ИЗИДА"    
СпортСъстезателите на каварненския тенис-клуб са в усилена подготовка за републиканския турнир за момичета и момчета до 12-годишна възраст, който започва на 12 януари в Добрич.

Състезателите на каварненския тенис-клуб са в усилена подготовка за републиканския турнир за момичета и момчета до 12-годишна възраст, който започва на 12 януари в Добрич. От треньора Тошко Добрев научихме, че най-малко шест ракети от черноморския град ще доказват възможностите си в закритата база на "Изида". Сред тях е Стефан Трифонов, който започва сезона на трето място в републиканската ранглиста на 12-годишните. Останалите каварненски тенисисти, които със сигурност ще участват в турнира, са Йордан Атанасов, Теодора Добрева, Ели Червенкова, Соня Иванова и Мая Павлова. Всички те натрупаха доста опит в състезанията миналата година и няма съмнение, че сега отново ще се стремят към призовите места.От щаба на добричкия клуб информираха, че продължава записването за предстоящото състезание. Както вече писахме, на 15 януари на кортовете на "Изида" започва държавен турнир за момичета и девойки до 14-годишна възраст, а в края на месеца своите умения на мрежата ще покажат юношите и девойките до 16 години.  
 


Сходни връзки

КАВАРНЕНСКИ РАКЕТИ СЕ СТЯГАТ ЗА ТУРНИРА НА "ИЗИДА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди