изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:12 EEST
Боксьорът Мариян Момчев се цели в титулярното място в националния тим    
СпортОт няколко дни боксьорът Мариян Момчев тренира с останалите състезатели от националния отбор, които са на лагер в Белмекен.

От няколко дни боксьорът Мариян Момчев тренира с останалите състезатели от националния отбор, които са на лагер в Белмекен. Тази година възпитаникът на Михаил Георгиев от клуб "Добруджа" съобщи, че ще се пребори за титулярното място в представителния мъжки тим на България. За мястото в кат. до 75 кг основни претенденти на добруджанеца са Дмитрий Усагин - бивш състезател на "Добруджа" и боксьорът от Плевен Деян Кирилов. Независимо от конкуренцията, Мариян се е прицелил към титулярното място в националния отбор. Първата му сериозна изява на ринга при мъжете тази година ще бъде силният турнир "Странджа". Момчев, който е световен шампион за кадети от Букурещ 2003-та, ще се стреми да спечели европейската титла за юноши старша възраст. Първенството на Стария континент ще се състои в естонската столица Талин. Ако Мариян успее в следващите 1-2 години да се пребори за титулярното място в мъжкия отбор, то това ще го направи потенциален участник на олимпийските игри в Пекин през 2008 година.
 


Сходни връзки

Боксьорът Мариян Момчев се цели в титулярното място в националния тим | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди