изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:10 EEST
"ШЕМЕТЪТ" ФОРИ ОТДАВНА ЗАБРАВИ ЗА ДОЛАРИТЕ НА СПИЛБЪРГ    
ЛюбопитноОнзи ден "планината" - "Добруджанска трибуна" - очакваше Мохамед - в лицето на Христофор Гутсузян - момчето, което получи 1000 долара от Спилбърг за идея за сценарий.

Така и обеща на читателите си, че във вчерашния брой ще им гостува Фори. За да избърза със сензацията - преписа "Стандарт" и "24 часа" и поднесе "актуалната" новина за жеста на Спилбърг. Фори обаче си е контра и вчера беше на гости на НДТ, не защото е сбъркал адреса, а защото не си пада по Другия вестник. Огорчението остава за чичо му /"Добруджанска трибуна" заяви, че е разговаряла по телефона с чичото, който обещал да доведе племенника си/. 

200 000 ДЕКАРА НАДПИСАНА ЗЕМЯ
Преброяването на животните на територията на община Добрич /селска/ бе един от основните поводи на състоялата се вчера първа за годината работна среща на кметовете на населени места... На срещата присъства Иван Калчев от Поземлената комисия... Според него, около 200 000 декара е надписаната земя на територията на общината.
НДТ - 12 януари 1995 г.

 


Сходни връзки

"ШЕМЕТЪТ" ФОРИ ОТДАВНА ЗАБРАВИ ЗА ДОЛАРИТЕ НА СПИЛБЪРГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди