изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:51 EEST
Наоми Кембъл отново разголи гръд    
ЛюбопитноСупер моделът на '90-те Наоми Кембъл разголи дясната си гърда по време на ревю в Рио де Жанейро.

   Това се случва за втори път, след като миналата година, отново в Бразилия по време на седмицата на модата, тя пак показа прелести. В модните среди вече се шушука, че това е по-скоро рекламен трик, отколкото чиста случайност.

Британската манекенка, която е вече на 35 години, смени шест тоалета на бразилската модна къща TNG, част от колекцията им за сезон есен-зима 2005. В един момент, вечерната рокля на цветя, която носеше Наоми под коженa наметка, се разгърна и разкри дясната гърда на манекенката.

За разлика от американската певица Джанет Джексън , която трябваше да се извини и да плати глоба от 500 000 долара за това, че се разголи по време на финала на Супербоул, Наоми излезе от ситуацията с една невинно- съблазнителна усмивка, отправена към фотографите.

Наоми стана един от символите на седмицата на модата в Бразилия. Тя споделя, че много харесва страната, още повече, че тя посрещна Нова година в залива Ангра дос Реис, на юг от Рио.

http://www.tialoto.bg
 


Сходни връзки

Наоми Кембъл отново разголи гръд | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди