изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:43 EEST
ОбС - БАБАДАГ ГОСТУВА НА ОБЩИНА КАВАРНА    
НовиниОт днес до 20 януари в Каварна гостува Общинският съвет на град Бабадаг, съобщи за НДТ пресаташето на крайморската община Мария Сотирова.

На 18 януари ще се състои съвместната българо-румънска сесия, в която ще участват парламентите на двата побратимени града Бабадаг и Каварна. По време на сесията, като точка от дневния ред ще бъде включени предложението на кмета на Каварна Цонко Цонев. Градоначалникът ще предложи на съветниците да гласуват помощ в размер на 5000 лв. на каварненско семейство за ремонт на покривната конструкция. В началото на месеца при пожар изгоря къща на ул. "Адм. Ушаков" 1, при който загина и жена, но огънят изпепели покривната конструкция на съседна къща. "Миналата година това семейство ,от съседната на пожара къща, е теглило кредит за ремонт на покрива на дома им, а сега отново са без покрив" - поясни още М. Сотирова.
По време на посещението си в Каварна гостите от Бабадаг ще се запознаят с богатото културно-историческо наследство на каварненския край. В програмата им е включено посещение в Етнографския и Исторически музей в Каварна, както и разходка до нос Калиакра, добави още М. Сотирова.
 


Сходни връзки

ОбС - БАБАДАГ ГОСТУВА НА ОБЩИНА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди