изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:03 EEST
Зара се изтърси от люлката, Здравко фаворит за парите    
ЛюбопитноЕдинствената жена във финалната тройка на BigBrother се изтърси от люлката, която сама направи през последния й уикен в къщата на риалити шоуто.


Варненската манекенка се люлееше бясно и тананикайки си се срути на земята, без обаче да пострада. Зара сама направи единичната люлка по примера на Здравко, който измайстори люлка от големия дървен диван на двора. Люлката на Морския обаче се оказа по-здраво закрепена и досега никой не е падал от нея.

Последният ден на съквартирантите беше доста скучен, за разлика от събота, когато Здравко и Зара имаха денс вечер и се справиха безпроблемно с дневната си мисия да наливат бира, като истински бармани.

Търкаляйки се през целия неделен ден тримата най-накрая излязоха да поиграят волейбол на студа. Спортните занимания се пренесоха в къщата, където Виктор и Здравко разиграха няколко футболни паса с топката за тенис.

Зара през това време блажено гледаше в тавана с широко отворена уста. Вечерта обаче тримата финалисти се разшаваха. BigBrother ги накара да си приберат багажа, като след това двамата мъже се унесоха в спомени и разговори за приятелката на Виктор, седнали пред огъня в двора.

Щастието напълно ги огря, когато BigBrother ги изненада с торта. След сладкото изкушение последва “миризлива” изненада за Виктор, след като Здравко сложи мръсните си чорапи под възглавницата на зъболекаря.

Битката между Зара и Здравко за парите се разгоря с пълна сила. Според анкетата на Tialoto.bg разликата между двамата е около 2%. За момента Здравко води с 47.41%, а Зара има 45.16 на сто от гласовете. Процентът на Виктор се е сринал до 7.34%.

В Бургас и Приморско е организирана безпрецедентна рекламна кампания в полза на Гларуса. Морският курорт е окичен с плакати на Здравко, а всички негови съграждани пускат бясно sms-и в негова подрепа.

Тази вечер в Приморско ще се състои купон по случай финала на BigBrother. Партито ще бъде водено от “горещата” Венета Райкова.

Купони ще има и във Варна, Сливен и София.

BigBrother ще изкара тримата финалисти с Мерцедеси S-класа от къщата, като мерките за сигурност са бепрецедентни.

http://tialoto.bg/
 


Сходни връзки

Зара се изтърси от люлката, Здравко фаворит за парите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди