изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:37 EEST
Коприната изживява ренесанс в Европа    
ИкономикаДа продаваш коприна на Изтока звучи като шега в бизнес разговор, но идеята определено работи. Британската компания Сая произвежда луксозни стоки от нежната материя по нов стандарт като с това не само върна страстта към свилата, а и привлече вниманието дори на родните й страни.

Дизайнът на широката гама продукти, се прави във Великобритания, а тъканите се произвеждат в Индия. Материята е много подходяща за всякакви предназначения, но най- предпочитана е за часовете за почивка. Затова в момента хит са спалното бельо, пижамите и копринените възглавници. Дизайнерката Кристина споделя, че идеята за бизнеса е дошла след разговори с нейните индийски партньори, от които и сега има още много да учи.
СИНХРОН: Кристина Гийом – дизайнер
Живеем в свят, където пътуването е много по-лесно и времевите дистанции са по-малки, а благодарение на новите технологии общуваме по-лесно.

Продукцията на компанията се радва на небивал интерес във Франция, Испания и Тайван, а от скоро и в Съединените щати. Голяма част от продажбите се реализират и чрез Интернет.

http://www.tvevropa.com/
 


Сходни връзки

Коприната изживява ренесанс в Европа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди