изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 04:03 EEST
ПРИМОРСКО ПОСРЕЩА ПОБЕДИТЕЛЯТ ОТ БИГ БРАДЪР    
ЛюбопитноЗдравко Василев, който стана победител в първото
риалити шоу в България, ще бъда посрещнат официално утре в родното Приморско.


 Това ще стане на Лятната естрада в центъра на морския град. Очаква се Здравко да пристигне в Приморско в ранните следобедни часове а церемонята се предвижда да започне в 16 часа.
При пристигането си победителят в риалити шоуто на „Нова телевизия” ще бъде посрещнат от кмета на града инж. Димитър Димитров. Освен специалните подаръци той ще връчи на Здравко почетна значка на град Приморско и поздравителен адрес от името на общинската администрация в черноморския град.
Очаква се в официалната церемония за се включи и министър Соломон Паси.
Макет на яхта, изработена от мед и часовник под формата на котва ще са подаръците, които ще получи Морския от съгражданите си.
Междувременно от общинската администрация съобщиха, че след победата на Здравко в телевизионното шоу управата е била залята с благодарствени писма и поздравителни адреси от цялата страна.
Като най – емоционално общинските служители в Приморско коментират писмото на Цанка Петрова – кмет на с.Янково, обл. Шумен, обърнала се с молба от управата да и помогнат да предаде специално послание за здраве, късмет и щастие на Здравко. „Пиша Ви, за да Ви поздравя за успеха на Вашия град, за това, че имате гражданин като Здравко Василев...Хвала на гражданите на Приморско, които „пребориха” тия от Варна!...Здравко заслужаваше победата, защото показа откровение, трудолюбие, честност, преданост към приятелството! Показа, че умее да контактува с хората и е прекрасен, млад човек!...”,, се казва в писмото на Цанка Петрова – кмет на с.Янково, обл. Шумен изпратено до Община Приморско. www.burgasinfo.com

 


Сходни връзки

ПРИМОРСКО ПОСРЕЩА ПОБЕДИТЕЛЯТ ОТ БИГ БРАДЪР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.43 секунди