изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:50 EEST
ИЗГРАЖДА СЕ ОБЩИНСКИ ЖИЛИЩЕН БЛОК В БАЛЧИК    
НовиниКо­ми­си­я­та по жи­ли­щ­но на­с­та­ня­ва­не в об­щи­на Бал­чик ще за­по­ч­не об­хо­ж­да­не на се­мей­с­т­ва­та, по­да­ли мол­би да бъ­дат кар­то­те­ки­ра­ни и на­с­та­не­ни в об­щин­с­ки жи­ли­ща.

За пър­ви път от ня­кол­ко го­ди­ни на­сам има и кан­ди­да­ти да из­вър­ш­ват стро­и­тел­с­т­во вър­ху об­щин­с­ки те­ре­ни, най-ве­че в се­ла­та в об­щи­на­та, ка­за­ха още от ко­ми­си­я­та. Бли­зо 60 са ча­ка­щи­те се­мей­с­т­ва да по­лу­чат об­щин­с­ко жи­ли­ще. На го­ле­ми­те длъ­ж­ни­ци ве­че са из­п­ра­те­ни пре­ду­п­ре­ди­тел­ни пи­с­ма, ня­кои от тях имат не­п­ла­те­ни на­е­ми на стой­ност бли­зо 1000 лв.

За раз­ре­ша­ва­не на жи­ли­щ­на­та кри­за в Бал­чик се оча­к­ва през есен­та на 2005 го­ди­на да бъ­де за­вър­шен об­щин­с­ки­ят жи­ли­щен блок №39 в ж.к. “Ба­лик”. В не­го ще се на­с­та­нят край­но­ну­ж­да­е­щи се се­мей­с­т­ва. В мо­мен­та са по­д­го­т­вя тръ­ж­на­та про­це­ду­ра за въз­ла­га­не на об­ще­с­т­ве­на по­ръ­ч­ка, след ко­е­то ще се тър­си кра­т­ко­с­ро­чен за­ем за до­вър­ш­ва­не­то му. Не­об­хо­ди­ми са око­ло 600 000 лв.

 


Сходни връзки

ИЗГРАЖДА СЕ ОБЩИНСКИ ЖИЛИЩЕН БЛОК В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди