изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:39 EEST
Над 120 тенисисти на Държавното в Пловдив    
СпортС участието на 123 ракети в Пловдив се провежда държавното първенство по тенис за момичета и момчета до 14-годишна възраст. Добричкият клуб "Изида" се представи със седем свои възпитаници.

С участието на 123 ракети в Пловдив се провежда държавното първенство по тенис за момичета и момчета до 14-годишна възраст. Добричкият клуб "Изида" се представи със седем свои възпитаници. Въпреки че отпаднаха в първия кръг на квалификациите, Драгомир Дралчев, Митко Петров и Дамян Антонов се представиха достойно. Жребият отреди  състезателите на добричкия клуб, които са едва 12-годишни, да срещнат момчета, по-големи от тях и с по-богат турнирен опит. Този факт не смути нашите момчета и те показаха завидни умения на мрежата. Драгомир Дралчев бе напълно равностоен в началото на срещата на Божидар Дженев от "Дипломат" /Сф/. Доказателство за това е фактът, че до 4:4 играта се водеше гейм за гейм. След това по-големият опит на Дженев си каза думата и той спечели мача с 9:4. Митко Петров, който миналата седмица триумфира с купата на "Изида" и при 12-, и при 14-годишните, отстъпи на Божидар Йорданов от ТК "Пазарджик", а Дамян Антонов загуби от Георги Димов от "Левски" /Сф/.
Късно вчера на кортовете в Пловдив излязоха четири състезателки на "Изида". Снежана Александрова игра с Петя Георгиева /"Локомотив 98", Пд/, Десислава Стоянова - с Антония Панайоти /"Тенис-ски-голф клуб", Сф/, Макси Вичева - с Кристина Георгиева /"Чайка", Вн/, а Гергана Макнева - с Нина Пашкулска /"Левски", Сф/. Поради травма първенството пропусна Теодора Райнова. Повече информация за мачовете на нашите момичета очаквайте в утрешния брой на НДТ.
 
 


Сходни връзки

Над 120 тенисисти на Държавното в Пловдив | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди