изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:58 EEST
Приеха работния проект за финансирането на клубовете    
СпортПостоянната комисия по спорт и младежки дейности към общинския съвет прие работния проект за финансово подпомагане на спортните клубове през тази година. Това стана на първото заседание на комисията за 2005 година.

Постоянната комисия по спорт и младежки дейности към общинския съвет прие работния проект за финансово подпомагане на спортните клубове през тази година. Това стана на първото заседание на комисията за 2005 година.
След 1 февруари представителите на спортните клубове от Добрич ще получат работния вариант в печатен вид от офиса на ОСК "ДФС Добруджа" и до 18 февруари могат да направят препоръки. Тогава ще има среща между членовете на постоянната комисия Спорт и младежки дейности и представители на общинската администрация. До 18 февруари на клубовете им е поставена задача да поискат от своите федерации спортните календари с най-големите състезания. Според този график, ще се отпускат и средствата от общинската хазна, информираха от спортната комисия.

 

 


Сходни връзки

Приеха работния проект за финансирането на клубовете | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди